Tips på Oxrullader
Tänkte göra oxrullader till helgen på lite lövbiff.
Tips på tillbehör och hur ni gör era rullader mottas tacksamt.
mvh Martin
Jag brukar fylla mina oxrullader med bacon, lök, iransk gurka och lite peppar. Till äter vi gärna ugnsrostade rotsaker och en fin gräddsås 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Tänkte ha hasselback till, gräddsås lät ju trevligt och fyllning också - det hade jag nog inte senast jag gjorde.
mvh Martin
Bacon och sviskon i rullarna, till ugnsrostad potatis och en blåmögelostsås.
Syrliga äpplen och bacon är gott i. Senast gjorde jag med lagrad ost och lufttorkad skinka (som vi kommit över på kort datum) Kokt potatis, gräddsås och inlagd gurka till.
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Jag kör med cantadou-vitlöksost som fyllning och äter med potatis och sås gjord på grädde och skyn :)
Jag brukar rulla in en äppleskiva som jag doppat i lite vin.
Roulladerna dröjde, men blev av igår.
När frun kom hem från jobbet stod maten (nästan) på bordet… oxrullader med bacon, cornicones och morotsstrimlor, gräddsås och hasselbackspotatis. En grönsallad till det. Och ett glas rött italienskt vin. En kalaslördagkväll helt enkelt :)
mvh Martin