Annons:
Etiketternötviltgris
Läst 2176 ggr
Martin
11/7/13, 5:18 PM

Tips på Oxrullader

Tänkte göra oxrullader till helgen på lite lövbiff.

Tips på tillbehör och hur ni gör era rullader mottas tacksamt.

mvh Martin

Annons:
DesK
11/7/13, 5:36 PM
#1

Jag brukar fylla mina oxrullader med bacon, lök, iransk gurka och lite peppar. Till äter vi gärna ugnsrostade rotsaker och en fin gräddsås 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Martin
11/7/13, 5:40 PM
#2

Tänkte ha hasselback till, gräddsås lät ju trevligt och fyllning också - det hade jag nog inte senast jag gjorde.

mvh Martin

Honestyisdead
11/8/13, 3:52 PM
#4

Bacon och sviskon i rullarna, till ugnsrostad potatis och en blåmögelostsås.

Anterrabae
11/8/13, 9:03 PM
#5

Syrliga äpplen och bacon är gott i. Senast gjorde jag med lagrad ost och lufttorkad skinka (som vi kommit över på kort datum) Kokt potatis, gräddsås och inlagd gurka till.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Emdbo
11/10/13, 9:35 PM
#6

Jag kör med cantadou-vitlöksost som fyllning och äter med potatis och sås gjord på grädde och skyn :)

Annons:
[Vegg]
11/12/13, 8:56 AM
#7

Jag brukar rulla in en äppleskiva som jag doppat i lite vin.

Martin
11/17/13, 3:03 PM
#8

Roulladerna dröjde, men blev av igår.

När frun kom hem från jobbet stod maten (nästan) på bordet… oxrullader med bacon, cornicones och morotsstrimlor, gräddsås och hasselbackspotatis. En grönsallad till det. Och ett glas rött italienskt vin. En kalaslördagkväll helt enkelt :)

mvh Martin

Upp till toppen
Annons: