För-& smårätter & tillbehör

Gott tilltugg?

2013-05-04 15:21 #0 av: CelsiusT

Jag ska ta med mig en skinka och broccolipaj till min farmor imorn, vi blir 4 som äter. Vi ska dricka lite vin och ha lite mys. Tänkte göra något gott tilltugg som man kan plocka med vid sidan så man har något att göra även efter att man ätit upp pajen. Så funderar på typ tandpetare med någon god kombination på, kanske med någon smakrik korv och nåt mer, vad? Kanske oliver? Tomat? Har ni några bra idéer på vad man kan göra för gott tilltugg/plock?

Det ska vara mjölkfritt.

Medarbetare på westernridning.ifokus

Anmäl
2013-05-04 15:23 #1 av: Hera

Melon och parmaskinka
Räkor, majonäs, dill och citron på små kex
Kryddig korv och tomat

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-05-04 21:29 #2 av: ettlitetalias

oliver och feta (om det raknas som mjolkfritt eftersom det inte ar komjolk?), eller oliver och inlagd paprika, brodade sma champinjoner, pigs in blankets (prinskorvar virade i bacon)

Anmäl
2013-05-05 01:01 #3 av: Sofy

I holland lindar de in stavar av smörgåsgurka i någon god festligare skinka och sätter i en tandpetare. För övrigt kan du skära ner det mesta i mindre bitar och sätta i en tandpetare och kanske ha någon god dipp till som småplock.

Medarbetare på Matlust

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.