OT - Off Topic

Vad gjorde du på din 25års dag?

2013-04-05 00:19 #0 av: [Aquelegia]

Vad gjorde ni på eran 25års dag eller ni som inte fyllt det än, vad skulle ni vilja göra?

Är helt rådvill! Det enda jag vet är att jag vill ha löjromstallrik till frukost hahaSkrattar

Funderar på att slå på stort och har min familj som kommer göra allt för mig den dagen.
Jag har fixat allas studenter/kalas senaste åren så de väntar ivrigt på att få fixa och dona för mig.
Dock har jag noll idéer vad jag önskar för mat, aktiviteter, vart vi skall vara med mera.

Anmäl
2013-04-05 00:39 #1 av: ettlitetalias

Jag förväntar mig ingenting, så vill inte planera då jag bara skulle bli besviken..

Men om jag fick önska vad jag ville så skulle jag vilja åka till en stor nöjespark och åka massa berg-och-dal-bana, följt av resturang och drinkar. Hotell också så klart ;)

Anmäl
2013-04-05 11:44 #2 av: [Aquelegia]

#1 Det lät faktiskt lite lockande. Fyller dock år mitt i vintern så nöjesparker är inte så roliga då. Funderade igår på att boka in mig och sambon på ett hotell dock inte på min födelsedag för då blir det ju fest såklart. Men om man skämmer bort sig dagen innan /efter så behövs ju inte så mycket på själva födelsedagen.

Jisses vad svårt detta är Lipar

Anmäl
2013-04-05 12:07 #3 av: Chestnut

Nu närmar jag mig inte 25 än på några år men fyller jämt i år och funderar faktiskt på att (om hälsan tillåter) åka bort över min födelsedag helt själv och få lite ensamtid så får familjen ta hand om djuren åt mig Skrattar Fira mig får dem väl göra sen när jag kommit hem igen! Fyller en fredag så en weekend i storstad hade varit skönt och då lyxa till det med någon finare restaurang kanske. 

Annars är standard när jag fyller år att jag gör tårtan (ursäkt för mig att få experimentera, den är ju till mig Galen) och att vi grillar. Undantaget förra året då jag hade en lite större kombinerad student och födelsedagsfest. 

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2013-04-05 12:29 #4 av: fridaas

Jag fyller 25 nästa år och det lutar åt att jag och sambon åker till värmen då, eller kanske inte just nu vid min födelsedag men i närheten iaf.
Pappa fyller 50 exakt en vecka innan mig så vi firar tillsammans, kanske att vi kan gå ut och äta.

När sambon fyllde 25 gjorde vi om hans föräldrar megastora garage till festlokal, hämtade två stora oljefatsgrillar och både hans släkt och vänner kom och firade.

Anmäl
2013-04-05 14:25 #5 av: [Aquelegia]

#4 Sambon vill inte åka utomlands och det är svindyrt kring nyår så det är tyvärr inget alternativ.

Hade tänkt gå på bröllopsmässa i helgen för att få tips om festlokaler, snylta på eventuella rabatter och kanske hitta någon trevligt cateringfirma. Har dock högskoleprovet då Ledsen

Någon som har bra erfarenhet av catering?

Anmäl
2013-04-05 14:36 #6 av: [Tassy]

Jag blir 25 i sommar, och jag tänker antagligen resa bort med gubben, har ganska långt gångna planer, har sett ut hotell och ska strax börja spara.


Anmäl
2013-04-05 16:51 #7 av: Snovit79

Inte ett skit, förmodligen. :) Var mamma till en 5-åring så jag hade nog fullt upp kan jag tro. Fast födelsedagar sedan man vart vuxen har inte varit någon grej i vår familj, om det inte varit jämna siffror. Då lillebror blev 25 år, så blev det lite mer firande - för de slog ihop det med mor som fyllde 50 år 1 vecka senare.  Men inget mer än lite finare mat (klyftpotatis, ädelostsås och fläskfilé med sallad) och så tårta av mig. 

Jag skulle nog om jag haft en partner bokat ett hotell någonstans i Sverige, eller weekend i Paris, London, Madrid etc med spa. Det hade varit guld att få komma bort från vardagen bara och slappna av. Anmäl
2013-04-05 17:15 #8 av: Hera

Jag gjorde ingenting vad jag kommer ihåg, så speciellt kan det inte ha varit :P

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-06 22:43 #9 av: Anterrabae

Inget alls, konstaterade lite torrt att jag var halvvägs till 50 ;)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-04-06 23:17 #10 av: [WickedAlly]

Har exakt tre år på mig att fundera men jag tror inte att jag vill ha något stort firande, har aldrig velat det. En weekend någonstans låter ju lockande dock, gärna ensam. Bara strosa runt och inte behöva tänka på vardagen :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.