Menyer, matsedlar & middagstips

Vad kan jag hitta på med lövbiff?

2013-03-18 16:33 #0 av: Pelle Långlös

Jag har stekt och frysta lövbiffar. Tänkte först göra en gryta/wok av det hela men jag gör ju samma sak hela tiden bara köttet i dessa grytor som byts ut, allt annat är precis densamma.

Har inte så värst mycket hemma men pommes har jag och kan göra bea-sås (pulver).

Ge mig tips och se om jag har något hemma. Som sagt jag har väldigt lite hemma.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-18 17:57 #1 av: Tilde

Hemma i Sverige brukade vi vika lövbiffarna på mitten och lägga en bit gorgonzola mellan (sen sätta tandpetare så köttet stannar vikt när man steker). Supergott! Speciellt med klyftpotatis Skrattar

♥ Tilde

Anmäl
2013-03-18 18:02 #2 av: Hera


Sjömansbiff är gott. Då behöver du potatis, lök och öl/buljong.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-03-18 18:36 #3 av: Pelle Långlös

Görs sjömansbiff på lövbiff? Det visste jag inte.

Gorgonzola har jag aldrig smakat.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-18 18:52 #4 av: DesK

Gorgonzola är en italiensk grönmögelost.

Du kan fylla lövbiffen med kryddad färskost, det är också gott

Anmäl
2013-03-18 19:09 #5 av: Pelle Långlös

Och rulla ihop med färskosten? eller hur gör man?

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-18 19:23 #6 av: DesK

Ja eller så viker du den bara på mitten och fäster ihop med tandpetare, går bra både ock! Glad

Anmäl
2013-03-18 19:41 #7 av: [Tassy]

http://www.kokaihop.se/recept/fyllda-lovbiffsrullader

Plättlätt och kanongott!


Anmäl
2013-03-18 23:13 #8 av: [Aquelegia]

Annars ju långkokta rullader en höjdare. Man kan fylla det som ovanstående medlemmar har skrivit dock efter stekning lägga i köttbuljong och koka länge till köttet nästan faller isär.

Anmäl
2013-03-18 23:24 #9 av: Hera

3 ja, annars hade jag inte skrivit det ;)
Lövbiff är ju nötinnanlår som skivas tunnt.
Annat nötkött som kan skrivas tunnt går också att använda.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-03-24 15:38 #10 av: Anterrabae

Har även sett lövbiff av fransyska, då behöver köttet lite längre tid..

Annars, med innanlårslövbiffen, då är biff dijon jättegott :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.