Annons:
Etiketterrådtips
Läst 1148 ggr
Sivlin
3/16/13, 3:52 PM

Såsbesvär

Jag har sås i frysen till kött, nu undrar jag om jag kan dryga ut min sås med creme fraiche?

Annons:
Pelle Långlös
3/16/13, 4:02 PM
#1

Är såsen tunn och du vill ha den lite stabbigare så kan du ju hälla i creme fraiche.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Sivlin
3/16/13, 4:06 PM
#2

Tack Ylva

Tänkte bara att jag kunde få mer sås

eftersom vi blir flera än det var tänkt

bamse6311
3/16/13, 6:27 PM
#3

Bäst är väl nästan om du använder den som "grund" till en ny sås.

Låt den småputtra i en kastrull, tillsätt din creme fraiche och tillsätt lite koncentrerad buljong eller buljongtärning och smaka efterhand av med salt och peppar.

Brukar själv använda sås som jag sparat men när jag vill dryga ut såsen så på det sättet.

Bästa hälsningar,
Bertil

Upp till toppen
Annons: