Råd & tips

Såsbesvär

2013-03-16 15:52 #0 av: Sivlin

Jag har sås i frysen till kött, nu undrar jag om jag kan dryga ut min sås med creme fraiche?

Anmäl
2013-03-16 16:02 #1 av: Pelle Långlös

Är såsen tunn och du vill ha den lite stabbigare så kan du ju hälla i creme fraiche.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-16 16:06 #2 av: Sivlin

Tack Ylva

Tänkte bara att jag kunde få mer sås

eftersom vi blir flera än det var tänkt

Anmäl
2013-03-16 18:27 #3 av: bamse6311

Bäst är väl nästan om du använder den som "grund" till en ny sås.

Låt den småputtra i en kastrull, tillsätt din creme fraiche och tillsätt lite koncentrerad buljong eller buljongtärning och smaka efterhand av med salt och peppar.

Brukar själv använda sås som jag sparat men när jag vill dryga ut såsen så på det sättet.

Bästa hälsningar,
Bertil

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.