Färs & korv

löksoppa i färsen

2013-02-27 07:29 #0 av: matochbak

Jag har ett litet tips som jag vill dela med mig av.

Blanda en påse Fransk löksoppa i färsen när ni lagar köttbullar eller pannbiff.

Det blir jättegott och man behöver inga andra kryddor.

Jag var lite skeptisk men när jag provat det så blev det helt klart en repris.


Ni hittar recept på min blogg som jag uppdaterar dagligen

Den finns här



Anmäl
2013-02-27 08:11 #1 av: DesK

Ett trevligt tips som jag vill minnas att jag hörde talas om för längesen :)

Anmäl
2013-02-27 09:03 #2 av: Marinas Mix

Ja de där pulversopporna är bra till mycket. Jag använder dem gärna när jag gör köttgrytor av olika slag.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl
2013-02-27 11:34 #3 av: Sofy

Jag har hört om det tipset förr och alla säger att det ska vara riktigt gott. Tack för tipset för det hade jag helt glömt bortSkrattar

Medarbetare på Matlust

Anmäl
2013-02-27 12:36 #4 av: [Aquelegia]

Jag testade att ha i lökfond (ej schalottenlökfond den har en konstig bismak) och det är SÅ gott i främst köttbullar eller köttfärslimpa! Har tyvärr försvunnit ur butikernaLedsenKanske funkar likabra med löksoppa, skall tetas! Sambon vägrar lökbitar men ej löksmak så alla alternativ är välkomna!

Anmäl
2013-02-27 13:48 #5 av: Zofia89

jag blandar alltid en burk gräddfil med en påse fransk löksoppa, sedan rå lök och ev. ägg, supergott och busenkelt! =)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.