Annons:
Etiketterfärskorv
Läst 1637 ggr
matochbak
2013-02-27 07:29

löksoppa i färsen

Jag har ett litet tips som jag vill dela med mig av.

Blanda en påse Fransk löksoppa i färsen när ni lagar köttbullar eller pannbiff.

Det blir jättegott och man behöver inga andra kryddor.

Jag var lite skeptisk men när jag provat det så blev det helt klart en repris.

Ni hittar recept på min blogg som jag uppdaterar dagligen

Den finns här

Min blogg med massa recept uppdateras varje dag

javascript:nicTemp();

Annons:
DesK
2013-02-27 08:11
#1

Ett trevligt tips som jag vill minnas att jag hörde talas om för längesen :)

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Marinas Mix
2013-02-27 09:03
#2

Ja de där pulversopporna är bra till mycket. Jag använder dem gärna när jag gör köttgrytor av olika slag.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning _\Min blogg\
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft
_

Sofy
2013-02-27 11:34
#3

Jag har hört om det tipset förr och alla säger att det ska vara riktigt gott. Tack för tipset för det hade jag helt glömt bort😃

Följ min och mammas matblogg på Instagram Frosserian

[Aquelegia]
2013-02-27 12:36
#4

Jag testade att ha i lökfond (ej schalottenlökfond den har en konstig bismak) och det är SÅ gott i främst köttbullar eller köttfärslimpa! Har tyvärr försvunnit ur butikerna😕Kanske funkar likabra med löksoppa, skall tetas! Sambon vägrar lökbitar men ej löksmak så alla alternativ är välkomna!

Zofia89
2013-02-27 13:48
#5

jag blandar alltid en burk gräddfil med en påse fransk löksoppa, sedan rå lök och ev. ägg, supergott och busenkelt! =)

Upp till toppen
Annons: