Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Bilder

Matbilder 6

2013-02-20 12:32 #0 av: Sofy

Den förra tråden blev så lång, så vi fortsätter med alla smaskiga bilder i denna Dreglar

Medarbetare på Matlust

Anmäl
2013-02-20 12:35 #1 av: Sofy

Då börjar jag då men en bild på gårdagens middag och dagens lunch.

Medarbetare på Matlust

Anmäl
2013-02-20 22:45 #2 av: bamse6311


Bilden är från lördagen då det blev ugnsstekt hel färsk kyckling.
Gjorde precis som Kajsa Varg och stoppade den med sådant som jag hade hemma vilket var äpplen och torkade plommon.

Till detta blev det klyftpotatis och grönpepparsås samt grönsaker.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-02-21 10:04 #3 av: Anterrabae

Tasselitass, tass! ;)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-02-22 13:05 #4 av: [Tassy]

Rostade grönsaker/rotfrukter, rostbiff och rostade solrosfrön. Keso till.


Anmäl
2013-02-22 19:24 #5 av: skogstossan

Här kommer en tårta till. Det är en citron- och blåbärstårta. Mer bilder och recept finns på bloggen: http://bakministeriet.blogspot.se/2013/02/citron-och-blabarstarta.html#.USevA6Vg9H8

Anmäl
2013-02-25 10:52 #6 av: pellepiano

Oj vad tjusigt skogstossan, Magisk insida som utsida. Kul att få se just insidan också.

Själv kan jag bara göra geggor ( varma högar =) ). Fast jag gillar det. Här är gårdagens variant med kyckling.



Anmäl
2013-02-25 20:07 #7 av: bamse6311


#6 pellepiano

Det ser smaskigt ut det där och olika former av kyckling är alltid lika gott.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-02-26 18:53 #8 av: dolfen

Redan igår, efter att ha slurpat i mig det sista av såsen till lammsteken, började jag oroa mig (lite lätt) över hur det skulle bli med sås till resterna.
Jag hade ju inte tillgång till någon steksky längre. Funderar
Det fixade sig med hjälp av egen fryst kycklingbuljong, mitt rosmarinsalt och en rosmarinkvist, med mera. Glad 

Lunchen idag blev en väldigt god lunch som bestod av skivor av vitlöksspäckad lammstek, lyckad sås och riven parmiggiano reggiano.

Anmäl
2013-02-27 18:01 #9 av: dolfen

Det blev tidig middag idag.
Soppa på potatis, gul lök, vitlök, morot, fänkål, tomat, tunnbrödsrutor och mitt chilisalt.

Stekte skivor av småländska isterband och noterade ett ensamt äpple på köksbordet. Funderar

Får idé Jag tänkte att stekt äpple kunde passa till isterbandets röksaltsyrliga smak, så korven fick sällskap av äpplebitar i
stekpannan. Glad Tummen upp

Anmäl
2013-02-27 18:42 #10 av: bamse6311


Gjorde en gratäng och värmde kyckling som jag hade över.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-03-01 19:25 #11 av: dolfen

Stekt lax, med mera.

Tips: Tryck på bilden!

Anmäl
2013-03-04 12:12 #12 av: bamse6311


Mycket enklare än så här kan det inte bli en söndag. Kokt potatis med stekt fläskkotelett och sås. Till detta lingonsylt och broccoli.

Bästa hälsningar,

Bertil

 

Anmäl
2013-03-06 01:02 #13 av: bamse6311

Det fick bli en snabblagad rätt så här i början på veckan.

Tagliatelle med tomatsås och basilika samt lite sambal oelek för hettans skull. Till detta stekte jag en tjock skiva karré som jag skar i mindre bitar.

Bästa hälsningar,

Bertil

Anmäl
2013-03-07 18:03 #14 av: bamse6311

Mycket enkelt och mycket lättlagat men inte helt fel ändå.
Måste tillstå att det är pulvermos och för första gången i mitt liv så köpte jag färdiglagade köttbullar. Inte så dumt som jag hade inbillat mig.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-03-09 21:33 #15 av: skogstossan

Igår hade jag besök av min syster som är en stor sockergris. Så då gjorde jag lite Tiramisu trifles. Här kommer en bild. Jag har lagt ut receptet på min blogg och där finns också fler bilder: http://bakministeriet.blogspot.se/2013/03/tiramisu-trifles.html

Anmäl
2013-03-10 15:03 #16 av: bamse6311

#15 skogstossan.
Det vattnas i munnen!!!
Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-03-10 22:21 #17 av: Portie

Dagens middag, kycklinggryta med kokosmjölk, vitlök, paprika och kyckling (och olika kryddor såklart) med nudlar. Väldigt gott!

Anmäl
2013-03-12 21:32 #18 av: [Aquelegia]

Dagens middag: Pitabröd fylld med ölmarinerad skivad karré, örtsås, jalapenjo, stekt champinjon, gurka, tomat och ruccola. Blomkål till.

Anmäl
2013-03-12 21:35 #19 av: [Aquelegia]

Kokoscheesecake med hallontäcke.

Anmäl
2013-03-12 22:27 #20 av: bamse6311

Har nästan precis ätit men nu blir jag sugen igen när jag ser alla era bilder.
Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-03-12 23:31 #21 av: bamse6311

Har i och för sig redan lagt in den här bilden på en annan tråd men dristar mig att lägga in den här också.
Kan skriva precis som jag skrev där att det finns ett Nobelpris som ännu inte blivit utdelat och det är till hen som uppfann mandolinen.
Precis som jag skrev i den andra tråden så menar jag då inte en sådan "mandolin" som man spelar musik på utan en sådan mandolin man använder i köket.
Själv så har jag den till det mesta i matlagningsväg. På bifogade bild så fick den hjälpa mig med potatis till gratängen.
Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-03-15 00:05 #22 av: [WickedAlly]

Gårdagens fläskytterfilé, sallad och pepparsås :)

Anmäl
2013-03-15 10:34 #23 av: bamse6311

#22 WickedAlly.

Man blir hungrig och det vattnas i munnen när man ser din bild.
Har en mörad ytterfilé liggande oöppnad i kylen så jag testa ditt recept nu i helgen, mums.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-03-15 10:39 #24 av: [WickedAlly]

#23 Hihi :)

Jag skar bara upp den och lade den i ugnen med tomat, gul lök och paprika. Salt och peppar på, enklare kan det inte bli :)

Anmäl
2013-03-15 10:44 #25 av: bamse6311

#23 Wicked Allley

Tackar så väldigt mycket för receptet.
Hamnar garanterat på matbordet någon dag nu i helgen.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-03-15 19:37 #26 av: dolfen

Gårdagens "lyx"-soppa. (Ibland lyxas man.) Skämtar

Tänk vad gott endast potatis, morot, fänkål, vitlök, crème fraîche, stekt innanmäte av smålandsister och en lyckad kombination av olika egna kryddsalter kan resultera i. Cool + stavmixer. Och i just detta exklusiva fall, även en sil. Stjärnor
(Och lite grönt för... Funderar... Får idé det grönas skull.) Galen Glad 

Anmäl
2013-03-15 19:57 #27 av: Anterrabae

Lägger kvällens middag här också, en får ju del med sig :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-03-15 20:57 #28 av: Portie

Gjorde min goda (om man får säga det självLipar) soppa häromdagen. Innehåller mycket potatis, en hel del morötter, chili, vitlök, gul lök, kycklingbuljong och lite andra kryddor och sen mixat med en stavmixer (min bästa vän i köket!). Enkelt och väldigt gott. 

Anmäl
2013-03-19 13:24 #29 av: [Tassy]

Kyckling, rostade grönsaker och smält mozzarella. Bulgur till. Dreglar


Anmäl
2013-03-19 16:40 #30 av: [WickedAlly]

Gårdagens middag :)

Anmäl
2013-03-22 21:35 #31 av: skogstossan

En lite cupcake kanske? Choklad- och Amarettocupcake toppad med körsbärssirap. Mer foton och recept finns här: http://bakministeriet.blogspot.se/2013/03/choklad-och-amarettocupcakes-toppade.html

Anmäl
2013-03-22 21:55 #32 av: skogstossan

Lite Macarons också? fler bilder och recept finns på: http://bakministeriet.blogspot.se/2013/03/macarons-fyllda-med-hallonchockladganac.html

Anmäl
2013-04-05 20:03 #33 av: skogstossan

Ostpaj med soltorkade tomater oliver blev det till middag idag. Recept och fler bilder finns här: http://bakministeriet.blogspot.se/2013/04/ostpaj-med-soltorkade-tomater-och-oliver.html

Anmäl
2013-04-05 20:36 #34 av: dolfen

#33 - Och tänk vad skönt det är att ibland slippa alla designer-nymålade bord (och annat "nytt") Gäspar. Kan i och för sig tänka mig att bordet, tack vare bilden, har frusit i ett renoveringsstadie. Glad

Gillar patén. (Wiki) Äsch! Patinan, menar jag ju. Blinkar
Jag ska nog gå in på #33-länken vid tillfälle. Glad

Anmäl
2013-04-07 20:04 #35 av: skogstossan

#34: Bordet är färdigrenoverat! Det ska vara så. Tycker det blir finast så!:) 

Anmäl
2013-04-11 19:34 #36 av: dolfen

Vinbladsdolmar, sås & potatis + min blåbärssylt.

(Lånade ett gäng vinblad från en "känning" då jag fick för mig att testa detta.)
Glad

Anmäl
2013-04-11 19:38 #37 av: DesK

Dolfen, vad tycker du om vinblad contra kålblad till dolmar?

Désirée

Anmäl
2013-04-11 20:18 #38 av: dolfen

Detta var de första dolmarna jag har gjort. Om man inte räknar med mitt experiment förra året.

Inför vindolms-makandet sneglade jag på ett kåldolmsrecept där det stod att man först skulle steka dem så att de fick färg. Därför stekte jag dem, lite lätt.
Vinbladen är ju mörka, så jag tror att man kan skippa att bryna dem. Möjligtvis undersidan, för att "fästa ihop".

Jag vet ju inte hur det är att vika kålblad, men jag tyckte att vinbladens flikar var en fördel.

Sedan tror jag att de var importerade. Och det är ju en nackdel, miljömässigt. Generad

Anmäl
2013-04-11 22:30 #39 av: bamse6311

#36
Ser väldigt gott ut och kan tänka mig att det var kul att testa "originalet" som Kalle dussin lärde sig av turkarna och kom till Sverige med.
Bästa hälsningar,
LerBertil

Anmäl
2013-04-12 12:03 #40 av: [Aquelegia]

Blir inte många kort knäppta nuförtiden för sambon tycker man ska äta mat inte fota haha här fick jag iaf kort på kycklinglår med currysås och ris ^^

Anmäl
2013-04-12 15:50 #41 av: bamse6311

#40
Mums, man blir hungrig bara av att titta på bilden.
Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-04-12 22:06 #42 av: [Aquelegia]

#41 Det var supergott! Stekte på kycklingen först och sedan kokade i lite kryddad lag. Lagen gjorde jag basen på currysåsen utav och sedan stekte jag på kycklingen i smör efteråt igen. Dagen efter fanns currysås kvar så jag gjorde panerade kycklingben istället så. Det om något ännu godare! Skrattar

Anmäl
2013-04-14 13:37 #43 av: [Colina]

Pannacotta med hallon & blåbärssås igår


Anmäl
2013-04-14 13:38 #44 av: [Colina]

Och så rostade grönsaker med myntasås och sallad innan dess



Anmäl
2013-04-14 18:47 #45 av: FunkyShrimp

#8 du, det där såg inte gott ut :P

Anmäl
2013-04-14 18:56 #46 av: dolfen

Wikipedia om "Smeknamn" (typ Kalle dussin och några till). Glad

Anmäl
2013-04-14 19:50 #47 av: bamse6311

#42 Aquelegia
Jag hade kyckling igår, köpte en hel färsk kyckling och den var på 1,4 kg.
Jag smälter smör i en kastrull och i det så häller jag soja samt salt och vitpeppar.

Detta kryddsmör penslar jag sedan kycklingen med och sätter in i 175 grader varm ugn.
Sedan så penslar jag kycklingen då och då med det här kryddsmöret.

Spadet som blir använder jag som grund i såsen och med grädde så blir det en ljuvlig sås.
Den här gången så kokade jag potatis till.

Bilden jag bifogar tror jag att jag har haft tidigare och den gången så hade jag klyftpotatis till.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-04-14 19:58 #48 av: [Tassy]

Ett stycke surstek under tillagning


Anmäl
2013-04-14 19:59 #49 av: [Tassy]

Surstek, surkål, knödel och sås


Anmäl
2013-04-14 20:00 #50 av: [Tassy]

Vitlöksbombad stek Skrattar


Anmäl
2013-04-14 20:01 #51 av: [Tassy]

stek och potatisgratäng


Anmäl
2013-04-14 20:03 #52 av: [Tassy]

Rotsaker med olivolja, vitlök, flingsalt och peppar Dreglar


Anmäl
2013-04-14 20:03 #53 av: bamse6311

@Tassy
Det vattnas i munnen, ser riktigt riktigt gott ut!
Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-04-14 20:41 #54 av: [Tassy]

Tack Skrattar


Anmäl
2013-04-14 20:42 #55 av: [Tassy]

      


Anmäl
2013-04-14 20:44 #56 av: DesK

Tassy wow vilka fina bilder! Skrattar Jag blir ju jättehungrig, trots att jag nyss har ätit! Glad

Désirée

Anmäl
2013-04-14 22:41 #57 av: [Aquelegia]

#49 ÅhhKärMen inte är det väl surkål du har på tallriken utan rödkålCool

#51 Skymtar jag lammstek månne tro? Skrattar

Anmäl
2013-04-14 22:44 #58 av: [Tassy]

#57 Ja, det stämmer Glad


Anmäl
2013-04-14 22:45 #59 av: [Tassy]

#57 Du kallade det för surkål i receptet , jag vet inte vad det ska heta GalenSkrattar Men dåså, rödkål it is!


Anmäl
2013-04-14 22:58 #60 av: [Aquelegia]

#59FunderarLooserSkämsOskyldig  *fniss* Jag tror jag smådog lite av skratt precis när jag kollar igenom receptet och ser att jag i såsen skrivit "3-4 PEPPARKAKOR" haha Oj alltså *gapflabbar* jag hoppas du hade i pepparKORN och inte kakorSkrattar

Anmäl
2013-04-14 23:22 #61 av: [Tassy]

Hahaha vi hade pepparkakor, det blev ASGOTT! Gapskrattar Prova Skämtar

Vi fick till köttet jättesurt, så de söta pepparkakorna blev jättemumsiga som kontrast Skrattar vi kommer garanterat att fortsätta att göra pepparkakssås Gapskrattar


Anmäl
2013-04-14 23:50 #62 av: bamse6311

#43 #44 Colina
Ser väldigt gott ut och så enormt professionella bilder du tagit.
Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-04-15 17:34 #63 av: [Aquelegia]

#61 men va skojjar du med mig nu eller hade ni verkligen i pepparkakor Skrattar

Anmäl
2013-04-15 18:01 #64 av: [Tassy]

nej jag är helt allvarlig, vi hade i pepparkakor, och det blev supergott. Glad


Anmäl
2013-04-15 18:57 #65 av: [Aquelegia]

#64 Tack för dagens skratt, ojoj vännen så tokigt det kan bli! ^^ Kan dock tänka mig att det blir gott. Faktiskt! Såg ett program nyss där det lagades morotssoppa med ingefära och kanel i så hon hade likväl kunnat ta pepparkakor där med Skrattar

Anmäl
2013-04-15 18:58 #66 av: [Tassy]

Det blev godaste såsen jag har ätit GalenSkrattar


Anmäl
2013-04-15 19:43 #67 av: LoAEmma

Tassy, vad är det för rotsaker du har i ugnen?

Anmäl
2013-04-15 20:02 #68 av: [Tassy]

Potatis, sötpotatis, gul lök, röd lök, zuccini, rödbetor, röd+grön+gul paprika. Detta penslas med olivolja mixat med salt, peppar och massor av vitlök. Toppade med rostade solrosfrön och flingsalt.


Anmäl
2013-04-15 20:06 #69 av: LoAEmma

Supegott, nu blev jag inspirerad!

Anmäl
2013-04-15 20:10 #70 av: [Tassy]

När du gör olivoljan, förbered den i god tid så den verkligen hinner ta smak av vitlöken Tummen upp


Anmäl
2013-04-15 20:13 #71 av: Hera

Pastasås med bland annat pecorino, bacon, grädde och färsk basilika.


Bildstöld anmäles alltid!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-15 20:17 #72 av: Hera

Öring med vitvinssås och grönsaksfräs med sparris, broccoli och svamp.


Bildstöld anmäles alltid!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-15 20:19 #73 av: Hera

Min indiska kycklinggryta med vitlökssås.


Bildstöd anmäles alltid!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-16 12:58 #74 av: Anterrabae

#57-59 Man kan ju göra surkål på rödkål också, det är jättegott.. Då blir det liksom båda. Det trodde jag det var :D

#45, med risk för att missa någon ironi eller något.. Men sådär skriver man inte. Det ser riktigt illa och ganska elakt ut! Tycker man så är man tyst, för elaka är vi inte här inne. Annars visar man tydligt att man är ironisk.. Ironi i text är svårt att förstå, eftersom vi som läser inte hör tonen med vilket det sägs eller tänks.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-04-20 21:37 #75 av: [Noctifer]

Dagens middag. Någon slags qournschnitzel med potatismos och morötter

Anmäl
2013-04-24 16:28 #76 av: fridaas

Tjälknöl av nöt, potatisgratäng, beasås och tomat.

Anmäl
2013-04-24 23:40 #77 av: ettlitetalias

Idag bakade jag för andra gången sedan jag flyttade hemifrån (för 5 år sedan...)! Blev supersmarrig sockerkaka med saffran, kokos, citron och hela mandlar ovanpå (under glasyren).

Saker och ting verkar alltid bli bäst när det improviseras. Hittade inte ett enda mått i köket så höftade hejvilt med ingrediensernaSkrattar Nackdelen är att vill man göra samma sak igen så blir det knepigt.. Funderar

Anmäl
2013-04-24 23:58 #78 av: [Aquelegia]

Rawfoodsoppan jag gjorde i tisdags

Anmäl
2013-04-25 00:01 #79 av: [Aquelegia]

#78 Såg nu vad ironiskt med en "moo moo moo" tallrik och veganskt mat XD

Fortsätter med Vegetariskt mixtallrik:
Grekisk sallad med pestomakaroner, sparris och ångad blomkål (brynt ströbröd/smör över)

Anmäl
2013-04-25 00:02 #80 av: [Aquelegia]

Ser inte så väldans spännande ut på kort men var gudomligt gott.
Färskostfylld bankad karré med en krämig sås, persiljestekt potatis och blomkål.

Anmäl
2013-04-25 00:05 #81 av: [Aquelegia]

Osttallrik, nyttjade ett presentkort jag fick.
Testade 2 nya sorter: Munster och en kittost (briost) mycket gott!
Annars gorgonzola och stilton med. Mums!

Anmäl
2013-04-28 16:26 #82 av: DesK

Aquelegia, vilka fina bilder du visar! Hjärta

Dottern gjorde mûsli och förevigade densamma Glad

Désirée

Anmäl
2013-04-28 16:32 #83 av: [Tassy]

Smask smask smask vad mycket gotta! Dreglar

hoppas på att kunna leverera en bild på en trelagers cheesekake snart, håll tummarna för att det lyckas!


Anmäl
2013-04-28 18:48 #84 av: monstermash

Kvällsmaten igår! Ovanligt röd rostbiff som förövrigt inte smakar något alls. Funderar

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-04-28 18:51 #85 av: monstermash

Min 18 års tårta

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-04-28 18:56 #86 av: monstermash

Närbild... Och ja, visst ser kossan stendöd ut? Men den vilar tydligen enligt min syster som gjorde tårtan Tystad

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-04-28 19:02 #87 av: monstermash

Min andra tårta!

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-04-28 19:05 #88 av: DesK

Monstermash vilka fina bilder du visar! Grattis i efterskott! :)

Désirée

Anmäl
2013-04-28 19:11 #89 av: monstermash

Tack DesK! Skrattar

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-04-28 22:46 #90 av: [Aquelegia]

#82 bara jag som ser ett grått skimmer över mina bilder? Tror jag får putsa linsen för det blir inge bra om det inte är jättestark belysningLedsen

#83 Åh herremin, skakar av dreggel här hemma. Låt det bli morgondag!


Sicka fina tårtor!

Anmäl
2013-04-28 22:52 #91 av: monstermash

#90 Testa att dämpa belysningen och putsa linsen! ;-) För stark belysning ger oftast inte bra bilder.

Tack, haha :P

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-04-28 23:03 #92 av: [Aquelegia]

#91 Det är tvärtom alltså. Det är när jag har stark belysning som bilderna blir skarpa och toppenfina. Så som jag vill ha kort iaf. Se rawfoodsoppan! Den är tagen i bländande solSkrattar
De andra 2-3 st är tagna i vardagsrummet som ligger i kvällssol dock var det en grådaskig dag och våran belysning sjunger på sista refrängen ^^

Anmäl
2013-04-28 23:10 #93 av: DesK

#92 Testa att höja ISOt om du kan det på din kamera

Désirée

Anmäl
2013-04-28 23:19 #94 av: [Aquelegia]

#93 Fast då får jag höjja det först när det är dålig belysning eller? Iso innebär väl någon sorts vitflimmerfilter eller? Oj förlåt ot det blev skall kolla med en väninna som kan kameror hon snackade om nått sådant med min förra kamera som hade samma problemFår idé

Anmäl
2013-04-28 23:22 #95 av: monstermash

#92 - Ja, det beror ju på dina inställningar också. Lågt ISO kräver stor ljuskälla. Men alldeles för mycket ljus kan däremot leda till att bilderna blir för skarpa och ljusa. Man får hitta balansen, vilket inte är det enklaste. Mixtra med ISO't och andra inställningar så löser det sig nog. Eller ta hjälp av din väninna. Det viktigaste är ju att du har en ren lins, annars kan du ha vilken inställning som helst för bilden kommer fortfarande inte bli perfekt.Blinkar

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-04-29 22:47 #96 av: [Tassy]

Grillknytis! Slurp vad gott det blev! Synd att jag inte orkade med allt som bjöds!Lipar


Anmäl
2013-04-29 22:48 #97 av: [Tassy]

Triple Cheesekake! Var någon här på sajten som länkade receptet! Tack  för det!


Anmäl
2013-04-29 22:48 #98 av: [Tassy]

  


Anmäl
2013-04-29 22:49 #99 av: Hera

97 jag dregglar!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-29 22:50 #100 av: [Tassy]

Finns ca 3/4 kvar för den som har vägarna förbi Skämtar den blev asmäktig haha!


Anmäl
2013-04-29 22:52 #101 av: DesK

Tassy wow så gott det ser ut! Du skickar väl lite till mig med matbandet? Skämtar

Désirée

Anmäl
2013-04-29 22:52 #102 av: [Tassy]

Självklart Dessan! Skrattar


Anmäl
2013-04-30 13:06 #103 av: chilisalsa

Altså jag tycker det är rätt fantastiskt vilka kulinariska rätter man kan skkapa....

Ännu mera impad blir jag av Dess........

Anmäl
2013-04-30 13:12 #104 av: chilisalsa

Kul at man verkar vara som så...
Skicka en kyckling till mig !!!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.