Annons:
Etikettbilder
Läst 4765 ggr
[sakring]
2012-10-12 14:57

Stolt fjällskivling

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Min man har varit ute och jagat. Och nej lyckan var inte så stor. Men han fick ihop "lite" svamp iställetSkrattande

Annons:
[sakring]
2012-10-12 14:59
#1

Ja det skulle varit foton på en hel hög med fjällskivlingar. Vet någon vad som är fel?

DesK
2012-10-12 16:25
#2

Sannolikt för stort foto, pröva att minska ned det till max 500 pixlar på längsta sidan.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[sakring]
2012-10-12 18:32
#3

Klicka på krysset så kommer fotot upp.

Honestyisdead
2012-10-12 18:37
#4

Jag ser bilden i inlägget :) Fin skörd!

[sakring]
2012-10-12 18:39
#5

Och jag ser numera min Avatar som varit borta under en månadFörvånad

Honestyisdead
2012-10-12 19:01
#6

#5 Det har gjorts lite fixar läste jag inne på support just om bilder,

Annons:
[Aquelegia]
2012-10-13 20:58
#8

Fjällskivling är bara SÅ gott! Åt vi alltid som små, hela hattar panerade i ströbröd och stekta i rejält med smör. Över droppade vi citron och saltade gudomligt!

Var växer dessa? Aldrig sett dom i Sverige!

[Aquelegia]
2012-10-13 21:00
#9

Såg nu på wikipedia att den rekommenderas att ätas så som mor lagade den när vi var små. Kan riktigt känna smaken av denna svampen än idag och då är det 15år sedan jag åt det! Skall testa att panera portabelleo och se om jag kan få liknande smakupplevelse!

Chestnut
2012-10-13 21:02
#10

#8 Finns gott om stolt fjällskivling i våra skogar till exempel Flört

Med vänliga hälsningar
Chess

[Aquelegia]
2012-10-13 21:07
#11

#10 skojar du med mig! (Väldigt många chockade utropstecken) Gråter nästan av glädje nu, se dig själv som besökt inom nästa vecka!

[sakring]
2012-10-13 22:11
#12

De min man plockade växer på ängsmark och det kommer mer av dem. Vi steker dem i smör med lite salt.

Upp till toppen
Annons: