Annons:
Etiketterdryckerövrigt
Läst 932 ggr
MaMaMade
7/31/12, 10:37 AM

Fråga: kallrörd dricka o socker

Jag har gjort älggräsdricka o det blev jättegott. Hade datorfel så jag gick efter huvudet o det blev tack o lov bra resultat. Nu ser jag att de flesta blandar i sockret på en gång o låter stå i kylen, ända upp till 5 dagar. Jag blandade i sockret efteråt då jag är rädd för jäsning.

Har det nån betydelse när man blandar i sockret? Extraheras smakämnena bättre om man blandar i sockret redan i början?

Annons:
DesK
8/1/12, 11:24 AM
#1

Kan tänka mig att smakämnena extraheras bättre om man tillsätter sockret direkt,men det finns väl också en viss risk för att det då börjar jäsa.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: