Annons:
Etikettmatprat
Läst 1123 ggr
dolfen
2012-04-26 19:30

Intressant med Lisa Förare Winbladh

Jag var ute och googlade runt på nätet och hamnade här. Jag tyckte att det var intressant läsning och blev lite nyfiken på hennes bok "Matmolekyler". Den kanske kan vara någonting för mig!?

Känner någon till denna bok?

Någon som vet om det finns andra böcker som handlar om matkemi (som är bra)?

Annons:
DesK
2012-04-27 10:36
#1

Jag har också tänkt köpa den boken Glad Sen tidigare har jag: Konsten att laga mat och Koka, steka, Blanda av H. Gyllensköld och Smakens fysiologi av Brillat-Savarin. Ingen av dessa finns nog att köpa nya, men man kan hitta dem på antikvariat eller andrahandsbutiker.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

dolfen
2012-04-27 17:08
#2

Tack för boktipsen, DesK. Glad

När det gäller böcker vill jag helst köpa nya (om det finns, förståss). Jag vill ha ensamrätt på eventuellt kladdande i dem. Cool

DesK
2012-04-28 09:24
#3

Dolfen det håller jag med dig om, men jag har haft tur när jag har köpt begagnade kokböcker, eller snarare så har jag bläddrat igenom dem för att kolla att de inte är fulla av klotter Flört

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: