Matprat

Intressant med Lisa Förare Winbladh

2012-04-26 19:30 #0 av: dolfen

Jag var ute och googlade runt på nätet och hamnade här. Jag tyckte att det var intressant läsning och blev lite nyfiken på hennes bok "Matmolekyler". Den kanske kan vara någonting för mig!?

Känner någon till denna bok?

Någon som vet om det finns andra böcker som handlar om matkemi (som är bra)?

 

Anmäl
2012-04-27 10:36 #1 av: DesK

Jag har också tänkt köpa den boken Glad Sen tidigare har jag: Konsten att laga mat och Koka, steka, Blanda av H. Gyllensköld och Smakens fysiologi av Brillat-Savarin. Ingen av dessa finns nog att köpa nya, men man kan hitta dem på antikvariat eller andrahandsbutiker.

Anmäl
2012-04-27 17:08 #2 av: dolfen

Tack för boktipsen, DesK. Glad

När det gäller böcker vill jag helst köpa nya (om det finns, förståss). Jag vill ha ensamrätt på eventuellt kladdande i dem. Cool

 

Anmäl
2012-04-28 09:24 #3 av: DesK

Dolfen det håller jag med dig om, men jag har haft tur när jag har köpt begagnade kokböcker, eller snarare så har jag bläddrat igenom dem för att kolla att de inte är fulla av klotter Flört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.