Menyer, matsedlar & middagstips

Cocktail

2012-02-03 13:17 #0 av: skotty

Jag ska göra räkcocktails till förrätt nästa vecka, men en utav gästerna tål inte skaldjur. Någon som vet vad jag kan ha i istället?

Anmäl
2012-02-03 14:58 #1 av: DesK

Kallrökt lax i strimlor brukar jag ta och det uppskattas, det går också att använda vanlig tonfisk på burk, men det känns mer vardagsaktigt.

Anmäl
2012-02-03 15:39 #2 av: [Aquelegia]

I onsdagens "halv åtta hos mig" Gjorde tjejen en laxceviche (lax som "tillagas i limejuice)

Laxceviche

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.