Behöver tips, gjort pastej!
Jag gjorde leverpastej, undrar, har 1 liter kokspad över (kokt med lagerblad och grönsaksbuljong). Vad kan man göra med det?
Jag tog upp de två lagerbladen, vet att mormor använde dem igen, hur många gånger kan man använda lagerbladen?
Här är föresten "lever"pastejen. Den ska stå i kylen under natten så är den klar imorgon.
Lagerblad har jag aldrig återanvänt. Av buljongen kan du ju göra nån god oppa med massor av finstrimlade grönsaker
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
#1. Kanske kastar lagerbladen då i alla fall. Tror de användes till inläggning för att inte ge för mycket smak.
Soppa kan jag ju göra, det var bra tips!
Jag tar alltid nya lagerblad + att jag alltid tar extra utöver receptet när jag använder det. Mums Annars håller jag med om en smaskig soppa av buljongen.