Etiketter: matbrödsmörgåstårtorkaffebröd
Läst 3501 ggr
2011-11-01 12:26
0
Varmvispad tårtbotten!
För den som är nyfiken kan man kika in på Bakverk iFokus varmvispadtårtbotten
Annons:
2011-11-01 23:39
0
#1
Tack för länken!
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
2011-11-02 00:44
1
#2
Får återkomma om hur resultatet blev. Tårtan vilar till morgondagen! Men det var verkligen toppentips att stjälpa den upp och ner på bakplåtpappersklätt galler! Inga hårda kanter som behövde skäras bort.
2011-11-05 01:21
1
#3
Ett tips är att tårtbotten är väldigt porös nästan lite marängaktigt och passar bäst för tårtor som görs samma dag, då den annars som i mitt fall nästan hade smält bort mellan krämerna Smidigt om man inte hinner baka tårta dagen innan!
Annons: