Matbröd, smörgåstårtor & kaffebröd

Varmvispad tårtbotten!

2011-11-01 12:26 #0 av: [Aquelegia]

För den som är nyfiken kan man kika in på Bakverk Ifokus varmvispadtårtbotten

Anmäl
2011-11-01 23:39 #1 av: Anterrabae

Tack för länken!

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2011-11-02 00:44 #2 av: [Aquelegia]

Får återkomma om hur resultatet blev. Tårtan vilar till morgondagen! Men det var verkligen toppentips att stjälpa den upp och ner på bakplåtpappersklätt galler! Inga hårda kanter som behövde skäras bort.

Anmäl
2011-11-05 01:21 #3 av: [Aquelegia]

Ett tips är att tårtbotten är väldigt porös nästan lite marängaktigt och passar bäst för tårtor som görs samma dag, då den annars som i mitt fall nästan hade smält bort mellan krämernaOskyldig Smidigt om man inte hinner baka tårta dagen innan!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.