Annons:
Etiketterförrättersmårättertillbehör
Läst 1140 ggr
Mandusius
2011-10-12 17:46

Ketchup

Nu är jag trött på alla dessa ketchupfaskor. Nu vill jag göra eget!

Vilket är ditt bästa ketchuprecept Glad?

Mvh Amanda

Är även medarbetare på Dokumentärer :)

Annons:
DesK
2011-10-13 20:27
#1

Hum egentligen kan du bara koka mogna tomater som du först skurit sönder, passera och sedan krydda efter egen smak. Observera att du inste ska tillsätta vatten, eller på sin höjd tillstta ytterst lite vatten. Kryddorna kan vara: Peppar, salt, chili, dragon eller vitlök, lök ( tillsätts direkt till tomaterna innan passering), dragon, färsk chili. Vill du ha den där söta smaken får du tillsätta lite socker, men var försiktig så att du inte får det för sött!

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Mandusius
2011-10-13 20:44
#2

okej Glad

Mvh Amanda

Är även medarbetare på Dokumentärer :)

Mandusius
2011-10-13 20:45
#3

Hur länge står detta i kylen?

Mvh Amanda

Är även medarbetare på Dokumentärer :)

DesK
2011-10-13 20:52
#4

Tills det börjar mögla. Det bästa är att frysa det i små förpackningar, alternaitvt tillsätta konserveringsmedel.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

dolfen
2011-10-14 18:18
#5

Vinäger och honung funkar också att ha i.

Honung är nyttigare än socker. Oskyldig

Jag brukar köra lök och ibland även chili och/eller paprika i stekpanna (eller i kastrull) innan jag tillsätter tomathacket då det är dags att koka ihop röran.

Upp till toppen
Annons: