Ketchup
Nu är jag trött på alla dessa ketchupfaskor. Nu vill jag göra eget!
Vilket är ditt bästa ketchuprecept ?
Mvh Amanda
Är även medarbetare på Dokumentärer :)
Hum egentligen kan du bara koka mogna tomater som du först skurit sönder, passera och sedan krydda efter egen smak. Observera att du inste ska tillsätta vatten, eller på sin höjd tillstta ytterst lite vatten. Kryddorna kan vara: Peppar, salt, chili, dragon eller vitlök, lök ( tillsätts direkt till tomaterna innan passering), dragon, färsk chili. Vill du ha den där söta smaken får du tillsätta lite socker, men var försiktig så att du inte får det för sött!
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
okej
Mvh Amanda
Är även medarbetare på Dokumentärer :)
Hur länge står detta i kylen?
Mvh Amanda
Är även medarbetare på Dokumentärer :)
Tills det börjar mögla. Det bästa är att frysa det i små förpackningar, alternaitvt tillsätta konserveringsmedel.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Vinäger och honung funkar också att ha i.
Honung är nyttigare än socker.
Jag brukar köra lök och ibland även chili och/eller paprika i stekpanna (eller i kastrull) innan jag tillsätter tomathacket då det är dags att koka ihop röran.