Vilket material tycker ni är bäst i stekpannor?
Det finns gjutjärn, rostfritt, aluminium och diverse olika släpp-lätt-beläggningar. Vilket föredrar ni och varför?
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Gjutjärn! Även om inte allt är optimalt att steka i den, så är det den som känns bäst. Den släpper nyttigheter och det mesta funkar.
Jag har en titan-panna också som används till känsligare saker, som fastnar lätt.
Ska skaffa mig en vettig rostfri traktörpanna när det är dags att byta. (försöker att inte byta i onödan).
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Mamma har en aluminiumpanna sedan hon var liten och den är det bästa jag vet! Det var med den jag lärde mig laga mat för då var inte mamma rädd för att jag skulle förstöra något Jag letar än idag efter en sådan stekpanna för sambon inte riktigt förstår vilka som är "telefon" teflonstekpannor och inte
Keramisk beläggning finns visst också. Någon som känner till något om detta?
Dolfen menar du glacerade gjutjärnsgrytor?
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
DesK - Stekpannor med keramisk beläggning. Ska tydligen vara slitstarka och tåla hög värme (läste jag nyss).
Det har jag inte hört talas om, måste försöka kolla upp det Vad jag menade ovan var emaljerade gjutjärnsgrytor.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Aha det är alltså ett slags släpp-lättbeläggning med bättre hållbarhet Hum det som möjligen talar emot produkten är väl priset.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.