Etiketter: fiskskaldjur
Läst 2970 ggr
2011-08-20 10:01
0
Panerad torskfilé - LCHF - Recept
Till panering för cirka 500 gram torsk:
1 uppvispat ägg
0,5 deciliter fibrex-strö (eller vanliga fibrexflingor körda i mixer)
1 deciliter mandelmjöl
salt och vitpeppar
Gör så här:
Blanda fibrex-strö, mandelmjöl och salt och peppar.
Vänd om torskfilen i ägget och lägg över den i mjölblandningen, se till att det hamnar runt om och stek torskfilen i mycket smör och passa noga på så de inte bränns vid.
Mariann, medarb Diabetes iFokus Blogg Marianns LCHF Författare: Kakor och desserter med LCHF och Baka med LCHF och Baka matbröd med LCHF
Annons:
2011-08-20 16:42
0
#1
Härligt med ett bra fiskrecept!
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Annons: