Annons:
Etiketterfiskskaldjur
Läst 2970 ggr
Marianns LCHF Mat & bak
2011-08-20 10:01

Panerad torskfilé - LCHF - Recept

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Till panering för cirka 500 gram torsk:
1 uppvispat ägg
0,5 deciliter fibrex-strö (eller vanliga fibrexflingor körda i mixer)
1 deciliter mandelmjöl
salt och vitpeppar

Gör så här:
Blanda fibrex-strö, mandelmjöl och salt och peppar.
Vänd om torskfilen i ägget och lägg över den i mjölblandningen, se till att det hamnar runt om och stek torskfilen  i mycket smör och passa noga på så de inte bränns vid.

Annons:
DesK
2011-08-20 16:42
#1

Härligt med ett bra fiskrecept! Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: