Fisk & Skaldjur

Panerad torskfilé - LCHF - Recept

2011-08-20 10:01 #0 av: Marianns LCHF Mat & bak

Till panering för cirka 500 gram torsk:
1 uppvispat ägg
0,5 deciliter fibrex-strö (eller vanliga fibrexflingor körda i mixer)
1 deciliter mandelmjöl
salt och vitpeppar

Gör så här:
Blanda fibrex-strö, mandelmjöl och salt och peppar.
Vänd om torskfilen i ägget och lägg över den i mjölblandningen, se till att det hamnar runt om och stek torskfilen  i mycket smör och passa noga på så de inte bränns vid.

Anmäl
2011-08-20 16:42 #1 av: DesK

Härligt med ett bra fiskrecept! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.