Chokladpudding - LCHF - recept
3 portioner
Ingredienser:
3 deciliter vispgrädde
1 deciliter vatten
1/2 tesked vaniljpulver
3 matskedar kakao
4 gelantinblad
Gör så här:
Lägg gelantinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Hetta upp grädde och vatten, vispa i vanilj och kakao, eventuell sötning. Vispa sedan i gelantinbladen och fyll upp i portionsskålar. Låt stå kallt i minst 3 timmar. Servera med vispad grädde.
Den gamla klassiska chokladpuddingen i ny tappning Varför ska det vara vatten i den? Funkar det inte med bara vispgrädde eller gräddmjölk?
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Därför att det blir mer puddingkänsla än pannacottakänsla.
Ah, så det var där felet låg när jag försökte göra lchf-chokladpudding förr! Det smakade och känndes som en blandning av chokladpannacotta och chokladtryffel. Det blev hur mäktigt som helst.
Tack Mariann!
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade