Fisk & Skaldjur

Torskgryta - LCHF - recept

2011-04-20 12:35 #0 av: [ngupa]

3 portioner

Ingredienser
600-700 g väl tinade torskryggar i bitar
1 purjolök
50 g smör
500 g krossade tomater
salt
vit och svartpeppar
färsk och torkad basilika

Gör så här:
Fräs purjon i smöret försiktigt och häll på de krossade tomaterna, krydda.
Lägg i fiskbitarna och låt dem puttra försiktigt i tomaterna.
Servera som här med kokt broccoli. En kall klick creme fraiche till är gott!

Anmäl
2011-04-21 08:27 #1 av: DesK

Detta blir nästa fiskrätt hemma här Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.