Nöt, vilt & gris

DesK's Rostbiff

2011-04-07 15:21 #0 av: Anterrabae

gjorde jag för ett par dagar sen. Lät den ligga i lagen i närmare tre dygn. Smakade idag, till frukost!

Min allergianpassning var i soyan, som byttes mot Kikkomans glutenfria.

Rostbiff och andra recept med kött på min blogg.

Tack för det receptet. Skrattande

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2011-04-08 22:40 #1 av: Hera

Kan du inte skriva här inne vad du tyckte?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2011-04-13 21:56 #2 av: Anterrabae

Jo visst Flört Jag bara glömde! Tanken var ju att det skulle varit med också.

Jag gjorde på ytterlår, det går bra om man skär tunnt. Personligen tyckte jag att 62 grader var lite väl genomstekt när allt var klart, med marinad och så. Nästa gång siktar jag på 55 grader, så har jag marginal när det stiger.

Det blev verkligen hur gott som helst, både som pålägg på bröd och bara som det är. Ihoprullat med smör är det ett alla tiders lchf-mellanmål! Glad

 

Jag kan varmt rekommendera detta recept till alla som gillar rostbiff, det är mycket billigare per kg, och man vet vad man får.

Tack DesK!

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2011-04-13 22:09 #3 av: Hera

#2 Kull att läsa, nu bara måste ju jag testa också!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2011-04-13 22:27 #4 av: Anterrabae

Jag gör det! Och ju längre den får ligga i lagen desto mer smak får den. Jag hade min i 2-3 dygn!

Sen gjorde jag som DesK sa i en annan tråd (kommer inte ihåg vart jag läste det) skivade hela och frös in i lagom portionsburkar.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2011-04-15 11:46 #5 av: Vosjes

Det låter (och ser) sjukt gott ut. Jag blir så hungrig att magen skriker på mig när jag läser receptet och tittar på bilderna.

Det receptet måste vi prova någon dag.

Med vänliga hälsningar, Sophia
Medarbetare på Matlust och Exotiska djur

Anmäl
2011-04-15 13:07 #6 av: Anterrabae

Det är verkligen så sjukt gott som det låter och ser ut. Kmmer alltid ha sånt hemma i frysen numera Flört

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.