Matprat

chipotlechili-fråga

2007-03-22 19:36 #0 av: Pernilla

Hur använder man egentligen den rökta chipotle-chilin? Handlade en sådan idag till en risotto men blir lite fundersam. Hur stark är den egentligen? Är det bara att hacka/smula ner eller ska den förberedas på nåt sätt?

Är jättetacksam för svar!

//Pernilla

Anmäl
2007-03-22 19:50 #1 av: Sara

Blev nyfiken och googlade. Hittade denna sidan!

Anmäl
2007-03-22 22:35 #2 av: Anne

Ah, jag använder chipotlepasta jag, och aldrig ren chipotle, men vad jag vet är den inte superstark. Smula ner lite och testa! Glad

Anmäl
2007-03-22 23:11 #3 av: Hera

Testa lite innan du blandar i det för säkerhetsskull Glad

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2007-03-23 09:22 #4 av: AktieTrader

Chipotle är rökt jalapeno så den är inte så stark. Det är gott i grytor och liknande när man vill ha lite röksmak och hetta.

Anmäl
2007-03-23 11:51 #5 av: Hera

OKey

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2007-04-03 12:16 #6 av: Pernilla

Kan säga att Chipotlen är en ny favvis i köket! Härligt rökig, rätt stark, lyfter en helt vanlig köttfärssås till oanade höjder.

Anmäl