Frusen citronpaj
Frusen citruspaj 6 pers
Smält 50 gram margarin blanda i 10 krossade digistivekex, grädda i pajform 200 grader i 5 minuter, låt kallna.
Rör ihop 2 äggulor, 1½ deciliter socker, 2 deciliter Creme Fraiche, saft och skal från 1 citron och 1 lime, vänd ner 2 deciliter grädde som vispats, och 2 hårt vispade äggvitor. Fyll formen, frys i minst 6 - 8 timmar, tina 30 minuter innan servering, ganera gärna med sockrade halva citronskivor.
Berith: Om du inte kan säga något snällt...Var tyst
Den låter underbart somrig och läskande!
Ingen som har provat den ännu? Mina syskon ska komma på middag i dag och jag är så nyfiken på vad dom ska tycka
Berith: Om du inte kan säga något snällt...Var tyst
Vi gjorde den igår. Fantastiskt god. Fräsch smak, inte för söt.
Mina syskon och deras äkta hälfter blev lyriska
Berith: Om du inte kan säga något snällt...Var tyst
Den måste jag testa!
MVH Isnornin
Mums, jag har något liknande recept som heter, Monicas frysta creme fraichetårta. Superdupergod Ska prova din variant också!