Matbröd, smörgåstårtor & kaffebröd

Hur länge kan man frysa bröd?

2007-06-03 12:06 #0 av: LinneaK

I vanliga fall brukar vi bara ha bröd i frysen i några dagar, max en vecka innan det plockas fram och äts upp. Men nu har vi möjlighet att låna ett skolkök i mitten/slutet av juni och baka bröd till vårt bröllop 1 september. Är det för lång tid att frysa bröd eller kan det gå bra?

Anmäl
2007-06-03 22:58 #1 av: Anne

Det tror jag absolut går bra. Jag skulle säga att fyra-fem månader är helt okej, längre - beroende på frys. Det blir inte dåligt, men kan bli lite "frysbränt" om man inte packar lufttätt.

Anmäl
2007-06-04 00:35 #2 av: LinneaK

Vad skönt, tack för svaret!

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.