Annons:
Etiketternötviltgris
Läst 4350 ggr
Honestyisdead
7/20/07, 10:51 PM

Grishjärta

Någon som vet hur länge man ska koka hjärtan?

Annons:
MaMaMade
7/20/07, 11:57 PM
#1

Ingen som helst aning men vi röker älghjärtana på hösten, gott som pålägg. Hur, var och när äter man kokt grishjärta, tillbehör och så vidare?

TacoBelle
7/21/07, 12:29 AM
#2

Grishjärtan ska sitta i en gris och säga "dunk-dunk".  Flört

Honestyisdead
7/21/07, 12:42 AM
#3

Det är till min hund faktiskt Flört

TacoBelle
7/21/07, 12:45 AM
#4

#3 Är det inte lättare då att skära hjärtat i små kuber, lägga det på en plåt och sakta torka det i ugnen? Om det ska vara som hundgodis menar jag.

Honestyisdead
7/21/07, 2:07 AM
#5

Nä, ska vara som en måltid. eller jag vet inte hehe. Men min mamma och mormor brukade koka det innan. Så jag får kolla med dem.

MaMaMade
7/22/07, 11:56 AM
#6

Är det till vovven så spelar det nog ingen roll. Skumma kokvattnet och servera till så kommer de smakämnena med också. Gör så med köttfärs till mina katter och de älskar det!

Annons:
aliciia
9/27/07, 5:47 PM
#7

BLÄÄ,

isnornin
9/28/07, 7:31 PM
#8

Det är säkert inget fel på grishjärta. Lammhjärta har jag ätit många gånger, smakat torkat älghjärta, det var spännande, skulle nog haft öl till, det var så salt men grishjärta har jag inte smakat.

MVH Isnornin

eventkocken
9/28/07, 10:33 PM
#9

Rökt renhjärta var gott, vi hade det på ett julbord för många år sedan och det gick åt en hel del!

aliciia
9/29/07, 10:49 AM
#10

Men hur kan man äta inälvor eller vad det heter, tunga, hjärta. Usch!

MaMaMade
9/29/07, 11:40 AM
#11

Muskel som muskel  Glad

eventkocken
9/29/07, 1:34 PM
#12

Hur kan man äta malet kött? Då vet du ju verkligen inte vad du äter, egentligen.

isnornin
9/29/07, 5:04 PM
#13

ja, det är ju smaksak vad när och hur man vill äta! I mina yngre år var favoritmaten syltad baggpung. Jag föredrar att veta vad jag stoppar i mig, köper man korv och liknande har man inte så stort val än att lita på innehålsförteckningen.

MVH Isnornin

Annons:
eventkocken
9/29/07, 9:39 PM
#14

Syltad baggpung!? Ha ha! Ja, jag skulle prova det i alla fall! Har käkat lammtestikel (tillagade det som bräss, kryddstekt), riktigt schysst Glad men inte lika roligt att "hålla på med", de är både rätt stora och sladdriga de där rackarna Flört

isnornin
9/29/07, 11:19 PM
#15

Haha, jag har inte lagat till dem själv, bara pekat på dem i charkdisken och bett om en skiva Skrattande Skulle gärna prova dem stekta också om det var på menyn!

MVH Isnornin

aliciia
9/30/07, 10:31 AM
#16

#12
hur vet du att jag äter kött då! Fundersam

Upp till toppen
Annons: