Nöt, vilt & gris

Grishjärta

2007-07-20 22:51 #0 av: Hera

Någon som vet hur länge man ska koka hjärtan?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2007-07-20 23:57 #1 av: MaMaMade

Ingen som helst aning men vi röker älghjärtana på hösten, gott som pålägg. Hur, var och när äter man kokt grishjärta, tillbehör och så vidare?

Anmäl
2007-07-21 00:29 #2 av: TacoBelle

Grishjärtan ska sitta i en gris och säga "dunk-dunk".  Flört

Anmäl
2007-07-21 00:42 #3 av: Hera

Det är till min hund faktiskt Flört

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2007-07-21 00:45 #4 av: TacoBelle

#3 Är det inte lättare då att skära hjärtat i små kuber, lägga det på en plåt och sakta torka det i ugnen? Om det ska vara som hundgodis menar jag.

Anmäl
2007-07-21 02:07 #5 av: Hera

Nä, ska vara som en måltid. eller jag vet inte hehe. Men min mamma och mormor brukade koka det innan. Så jag får kolla med dem.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2007-07-22 11:56 #6 av: MaMaMade

Är det till vovven så spelar det nog ingen roll. Skumma kokvattnet och servera till så kommer de smakämnena med också. Gör så med köttfärs till mina katter och de älskar det!

Anmäl
2007-09-27 17:47 #7 av: aliciia

BLÄÄ,

Anmäl
2007-09-28 19:31 #8 av: isnornin

Det är säkert inget fel på grishjärta. Lammhjärta har jag ätit många gånger, smakat torkat älghjärta, det var spännande, skulle nog haft öl till, det var så salt men grishjärta har jag inte smakat.

MVH Isnornin

Anmäl
2007-09-28 22:33 #9 av: eventkocken

Rökt renhjärta var gott, vi hade det på ett julbord för många år sedan och det gick åt en hel del!

Anmäl
2007-09-29 10:49 #10 av: aliciia

Men hur kan man äta inälvor eller vad det heter, tunga, hjärta. Usch!

Anmäl
2007-09-29 11:40 #11 av: MaMaMade

Muskel som muskel  Glad

Anmäl
2007-09-29 13:34 #12 av: eventkocken

Hur kan man äta malet kött? Då vet du ju verkligen inte vad du äter, egentligen.

Anmäl
2007-09-29 17:04 #13 av: isnornin

ja, det är ju smaksak vad när och hur man vill äta! I mina yngre år var favoritmaten syltad baggpung. Jag föredrar att veta vad jag stoppar i mig, köper man korv och liknande har man inte så stort val än att lita på innehålsförteckningen.

MVH Isnornin

Anmäl
2007-09-29 21:39 #14 av: eventkocken

Syltad baggpung!? Ha ha! Ja, jag skulle prova det i alla fall! Har käkat lammtestikel (tillagade det som bräss, kryddstekt), riktigt schysst Glad men inte lika roligt att "hålla på med", de är både rätt stora och sladdriga de där rackarna Flört

Anmäl
2007-09-29 23:19 #15 av: isnornin

Haha, jag har inte lagat till dem själv, bara pekat på dem i charkdisken och bett om en skiva Skrattande Skulle gärna prova dem stekta också om det var på menyn!

MVH Isnornin

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.