Annons:
Etikettmatprat
Läst 1387 ggr
AnneN
6/8/07, 9:33 AM

Namninsamling för naturliga mjölkprodukter.

Har ni skrivit under på namninsamlingen för att vi ska kunna köpa opastöriserad mjölk i butikerna??

http://www.namninsamling.se/index.php

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Annons:
bubbelbubbel
6/11/07, 6:29 PM
#1

Opastöriserad mjölk är ju inte så gott, och skulle jag mot förmodan vilja ha med mig det hem, så åker jag till min svärmor och mjölkar en ko Glad

AnneN
6/11/07, 6:30 PM
#2

#1 men det är tyvärr inte alla som har den möjligheten

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

bubbelbubbel
6/11/07, 7:44 PM
#3

Nej, det är helt sant. jag har den, men tar den sällan, tycker det smakar så gräddigt. och grädde vill jag inte dricka.
Dock funkar det ju i te, och sånt i mat tror jag också det skulle vara bra.

AnneN
6/12/07, 5:34 PM
#4

Om man tycker det är för mycket grädde så kan man låta det stå i kylen över natten och sedan försiktigt ta av grädden som då ligger på ytan.

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

bubbelbubbel
6/13/07, 10:49 PM
#5

ja det är möjligt, men jag köper min gröna mjölk ändå tror jag.

kryddburken
6/13/07, 11:54 PM
#6

Vi brukar hämta mjölk från en bonde ibland, låter mjölken stå i ett stort kärl i kylen ett dygn sen "skedar" jag bort grädde till ett annat kärl då den lagt sig på utan! Helt oemotståndligt gott med "äkta" komjölk till nybakta bullar! Grädde fugerar bra i matlagning!

Annons:
Illan
6/15/07, 1:38 PM
#7

Jag har inte hängt med i debatten - varför vill vi ha opastöriserad mjölk och riskera bakteriella sjukdomar?

Upp till toppen
Annons: