Annons:
Etiketterdryckerövrigt
Läst 681 ggr
Jenneetor
7/6/07, 9:47 PM

Varm choklad med kardemumma

En favorit 

ta ca: 20g choklad (krossad choklad) per dl mjölk. Den choklad jag använder är en choklad från Venezuela med 65% kakaohalt och jag tillsätter inget socker alls men däremot kardemumma och av en touch kanel.

Jag brukar värma mjölk och kryddor till ca:65-70 grader, jag tar sen av grytan och tillsätter chokladen under vispning. Häll upp i små muggar (det blir tjockt och maffigt) och spetsa ev med lite rom.

Annons:
Pernilla
7/7/07, 12:33 AM
#1

Mmmmm!!!

Anne
7/7/07, 12:39 AM
#2

Åh, det låter jättegott! Tack!

Illan
7/16/07, 1:29 PM
#3

Ni vet väl att det blir jättegott att blanda hälften hett kaffe, hälften varm mjölk och putta i ett par bitar mörk choklad och låta den smälta i blandningen?

Upp till toppen
Annons: