Annons:
Etikettsallader
Läst 1704 ggr
MaMaMade
2007-08-25 12:43

Fråga: spara coleslaw?

Dagens!

Håller på att förbereda morgondagens bjudning. Dressingen till potatissallade är färdig. Väntar bara på att det ska sluta regna så jag kan gräva lite potatis…kommer att bli nog kletigt ändå. :)

Fråga: kan jag göra coleslaw:en idag el blir den "blöt" om den står till imorgon? El blir den bara godare?

Sedan ska jag sätta tänderna i pannacottan…måste bara samla ihop mina nerver först…eventkock gjorde mig lite nervös där… ;)

Annons:
Ixatrixa
2007-08-25 14:07
#1

Jag hade nog gärna låtit den stå till imorgon.

I stort sett alla röror tycker jag gärna kan få stå en natt.

Jag brukar hälla min pannacotta när den svalnat ordentligt i chokladformar och ställa dem i kylen för att de skall stelna ordentligt. Detta kan med fördel också göras dagen innan.

Dekoration, brukar ställa chokladformarna på en spegel av rårörd hallonsås vilket jag tycker är så gott.

Några droppar vaniljkräm i spegeln som du drar en skniv igenom så blir det söta små hjärtan.

På toppen några färska hela bär med lite riven god choklad.

Avsluta med att pudra med lite florsocker.

Upp till toppen
Annons: