Dillkött
Ble sugen på det när någon här inne drog upp det.
När jag var yngre gjorde min kompis mamma supergott dillkött, det var grytbitar av ngt slag med en supergod dillsås.
Hur gör ni?
Jag kan inte äta det..ryyyysningar…ännuen skolköksförstorning…
MVH Isnornin
Sådan lyxmat fick minsan inte vi i skolan :)
uhhuuhhh det blev nog knäckemacka den dagen!!
MVH Isnornin
Oftast gör jag det på kalvkött men har också gjort det på fläskkött och tycker att det är en god vardagsvariant.
Jag kokar köttet mört med peppar och salt. och sedan gör jag en en redning och använder köttspadet. Jag blandar i ättika och socker och massor med klippt dill och smakar mig fram tills det känns bra.
Jag bara älskar dillkött… Sedan är det gott med färsk inlagd gurka till och mjöliga potatis.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.