Vilken pizza är du?
Vilken pizza tycker du beskriver dig bäst som person?
(Det behöver nödvändigvis inte vara den pizza du tycker är godast)
Mvh // Johan
Född vid 334.00 PPM
den var svår… jag äter alltid pizza med bara skinka på. ska jag skojja till det kanske det blir tonfisk på. men jag tror det är svårt att säga vilken pizza som beskriver mig bäst som person. visserligen i matsammahang passar den väl ganska bra eftersom att jag är så kräsen.:P
____________________________________________________
Linn
Sajtvädinna Florist.ifokus
Medarbetare GodaNyheter.ifokus och Barnlöshet.ifokus
HUr jämför man en pizza med sig själv?
Hmmm, gjorde en lök- o mangoldpizza som var suveränt god när vi fyllde jämna.
Löken smälter bra in i det mesta, så även jag när jag skärper till mig. Mangold (alt spenat) är ju nyttigt o jag vill gärna vara förståndig…även om jag nu inte är det i verkligheten.
En massa ost på, använde mozzarella o toppade m pecorino; lite fett o salt är alltid gott. Själv är jag rund om midjan o låter ofta som om jag utbildat mig till borstbindare…
En hämtpizza :)
"family size"
#2: Jag vet inte. :)
Själv tror jag att jag skulle vara antingen en vegetarisk pizza, fast extra skinka för att jag gillar oväntade kontraster, eller möjligen en pizza med typ oxfilé för att jag gillar både sunkfaktorn hos en pizza, men lyxfaktorn hos oxfilé.
Fast för det mesta köper jag Hawaii eller kebabpizza. :)
Mvh // Johan
Född vid 334.00 PPM
Då är jag kanske en banan, annanas, bacon och curry pizza. Lite wild ;)
Kanske en calskrove.
//Håkan
Vad är det på en sådan?
jag gillar en med tomat ost skinka räkor ganska enel och god i bland med annans eller färsk vitlök.
Det gav mig ingenting? Varför förklarar du inte vad det är? Ett skrovmål inbakad.. jaha? Vad är det?
Ett skrovmål är typ en BigMac & co, fast på Frasses i Skellefteå om jag inte minns helt fel.
Och om man då har ett slrovmål inbakad i en pizza så kan du väl dra slutsatserna själv sen…
Undrar om läsken också är inbakad. :)
Mvh // Johan
Född vid 334.00 PPM
Ok. Så lätt var det att förklara ;) Låter inte som ngt för mig hehe
En hemmagjord med tjock botten
Fyllning: kantareller, bacon, purjolök,lagom med ost och inte så överförtjust i allt för flötig ost.
Sås:tomatpure och massa oregano, olika sorters peppar, vitlök
en Quatro kanske…
margerita + banan… en enkel vanlig tjej utan krusiduller och tjafs, men med vissa underbart goa delar…? =) favvopizzan iaf! =)
#15 Vad är det på en sån?
Pizza med skinka och Annanas
Jag är inte så förtjust i pizza, men om det skulle vara någon så vore den ju vegetarisk och med en massa morötter på - och vips så blev det faktiskt den överlägset godaste jag ätit. I Venedig, tricoloren hette den, med morötter, spenat och svamp - färgstark var den också, jo men det är lite som jag:)
När jag var i venedig åt jag den äckligaste jag någon sin ätit ;) Fick för mig aytt alla pizzor där var äckliga, men nu vet jag bättre :)
Förmodligen något inbakat… det finns hemligheter innanför skalet…
En DiMarco…tomatsås, mozzarella, San Danielle-skinka och massor med roccula och hyvlad Parmesan från vedeldad ugn, tipo 00 mjöl, kokt tomatsås med mycket olivolja, vitlök, basilika, svartpeppar…skinkan måste på EFTER den bakats…och Parmesanen ska HYVLAS och inte rivas.
Så vad gör det mig till för person? Livsnjutare med rätt bestämda åsikter? Mitt i prick! =)
Jag gillar Opera bäst, men hur den passar mig som person vet jag inte, bara att den är god. Quatro som nr 2.
En inbakad capriccosa med extra ost samt fullkornsbotten ;) För i grund och botten är jsg nyttig men ibland (rätt ofta tar sötsuget över) därav extra ost. inbakad för att jag är fylld av överraskningar…:)
Jag gillar min specialare med tomatsås, mycket ost, ananas, kronärtskockor, banan, mango och bearnaisesås=fruktig och söt *haha*
är det någon som har koll på pizza degen?
en del pizzor har ju en seg mjuk botten medans andra har en knaprigt frasig botten. jag för min del föredrar den segare. är det någon som har ett recept?