Hemmagjord pasta!
Har jag gjort för första gången idag!! Det var riktigt kul och jag kommer att fortsätta för jag fick lite "blodad tand" det finns ju så oändligt många sätt att variera sig på! Har ni några bra pastatips att komma med, förslag på fyllning, färgning etcetera.
Här finns min pastaredovisning för idag
kommenterad
Vilken ursnygg liten guide till pasta - de ser mummiga ut!
jag läste i en engelsk mattidning en gång ett recept där man tog fina blad av kryddväxter - citronmeliss, dragon, basilika… och kavlade in den i degen så man såg liksom silhuetterna i pastan. Man lade bladen mellan två lager vanlig pastadeg och så kavlade man. Det skulle jag vilja prova! Hur vackert som helst, och det såg ju gott ut också. Man skulle äta pastan med bara lite smör på för att inte dölja de vackra bladen.
Åh kryddburken, du får allt att se så lätt ut
Åh du store! Blev jättehungrig när jag kollade in din fantastiska blogg!
Vad använder du för någon pastamaskin?