Mjölmat, gryn & ris

Hemmagjord pasta!

2007-11-22 01:14 #0 av: kryddburken

Har jag gjort för första gången idag!! Det var riktigt kul och jag kommer att fortsätta för jag fick lite "blodad tand" det finns ju så oändligt många sätt att variera sig på! Har ni några bra pastatips att komma med, förslag på fyllning, färgning etcetera.

Här finns min pastaredovisning för idag Skrattande

Anmäl
2007-11-22 11:21 #1 av: chinerunner

kommenterad

Anmäl
2007-11-22 20:06 #2 av: Pernilla

Vilken ursnygg liten guide till pasta - de ser mummiga ut!

 

Anmäl
2007-11-24 19:14 #3 av: clivia

jag läste i en engelsk mattidning en gång ett recept där man tog fina blad av kryddväxter - citronmeliss, dragon, basilika... och kavlade in den i degen så man såg liksom silhuetterna i pastan. Man lade bladen mellan två lager vanlig pastadeg och så kavlade man. Det skulle jag vilja prova! Hur vackert som helst, och det såg ju gott ut också. Man skulle äta pastan med bara lite smör på för att inte dölja de vackra bladen.

Anmäl
2007-11-25 16:36 #4 av: bubbelbubbel

Åh kryddburken, du får allt att se så lätt ut Glad

Anmäl
2007-11-28 00:01 #5 av: Stormhatt

Åh du store! Blev jättehungrig när jag kollade in din fantastiska blogg!

Vad använder du för någon pastamaskin?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.