Nöt, vilt & gris

Dillkött. Hur kunde jag glömma?

2007-10-23 22:38 #0 av: Susanne

Det åt vi ofta när vi var små, jag och syrran. Tiden har gått och dillköttet glömts. Vilken tur att jag ibland glömmer att jag inte minns  Glad
Gjorde en laddning på fransyska härom dagen. Det blev väldigt lyckat.
Hade helt glömt hur "gammal" mat smakar, får nog ta mig i kragen och göra lite kroppkakor endera dagen
Fransyskan köpte jag just för att jag (förlåt) tycker att sämre bit får man leta länge efter. Bitarna som blir över när jag putsat köttet kokar jag vid sidan om till hunden som blev mycket glad.
Gjorde alltså flera flugor på smällen.

Susanne Glad

Anmäl
2007-10-23 23:40 #1 av: Illan

Man kan göra en snabbare och enklare variant på kycklingfilé i bitar. Om man vill ha den goda smaken till vardags när man inte hinner med långkok Glad

 

Anmäl
2007-10-24 00:51 #2 av: Linda

ÅÅH vad gott tack för påminnelsen!

Anmäl
2007-10-24 01:46 #3 av: MaMaMade

Avskydde dillkött när jag var liten, tyckte att dill var uräckligt! Fast nu älskar jag dill, så jag borde nog prova på igen.

Anmäl
2007-10-24 20:49 #4 av: bubbelbubbel

hua, dillkött har aldrig legat min tio i topp lista.
men det är ju tur att det finns människor som gillar det ! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.