Annons:
Etiketternötviltgris
Läst 880 ggr
april4
2008-01-06 20:05

Kanske en konstig fråga

Jag undrar varför köttet alltid måste vara rått inuti, när kockarna t ex gör mat på TV. För min del ser det oaptitligt ut.

Annons:
Maria
2008-01-06 20:13
#1

Det är helt och hållet en smakfråga. En del tycker om köttet "well done" eller mitt emellan och en del tycker om det väldigt snabbhalstrat.

Sedan beror det ju alldeles på vad det är för kött också.

Jag för min del älskar råbiff men det är ju en helt annan sak…

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Sovgott
2008-01-06 21:05
#2

Jag vägrar äta kött som är blodigt inuti! Well done, please!

Ulf-S
2008-01-07 02:42
#3

Jag vill ha mitt kött väldigt blodigt. Älskar råbiff också.

april4
2008-01-07 04:38
#4

Jag klarar inte av att äta blodig biff…..det bara vänder sig i magen på mig, men det är som ni säger en smaksak. "Well done" är det som gäller för mig.

Mandysan
2008-01-07 10:36
#5

Jag har oxå svårt för kött som är rått i mitten.. Här är det well done som gäller ;)

Upp till toppen
Annons: