Etiketter: nötviltgris
Läst 1916 ggr
2007-12-18 23:12
0
Ugnsbakad med eller utan folie?
Läste ett recept på ugnsbakad julskinka där man kunde välja mellan att ha skinkan på 125 grader utan folie eller på 175 grader med folie.
Vilken skillnad blir det på smak och konsistens om man kör utan folie?
Sara
Annons:
2007-12-19 03:02
0
#1
Den nakna på låg värme blir saftigare och lita saltare.
2007-12-19 13:07
0
#2
Aha Kanske ska pröva den.
Sara
2007-12-19 18:41
0
#3
#1 Är det sant!? Har bara kört med folie o tycker då att den blir både saftig o salt…fast jag sköljer inte av den o så får den kallna nästan helt i foliet innan jag häller av buljongen.
2007-12-21 20:49
0
#4
Samma här har ochså bara kört med folie och den blir god.Sparar buljongen till doppet.
Annons: