Nöt, vilt & gris

Ugnsbakad med eller utan folie?

2007-12-18 23:12 #0 av: Sara

Läste ett recept på ugnsbakad julskinka där man kunde välja mellan att ha skinkan på 125 grader utan folie eller på 175 grader med folie.

Vilken skillnad blir det på smak och konsistens om man kör utan folie?

Anmäl
2007-12-19 03:02 #1 av: chinerunner

Den nakna på låg värme blir saftigare och lita saltare.

 

Anmäl
2007-12-19 13:07 #2 av: Sara

Aha Kanske ska pröva den.

Anmäl
2007-12-19 18:41 #3 av: MaMaMade

#1 Är det sant!? Har bara kört med folie o tycker då att den blir både saftig o salt...fast jag sköljer inte av den o så får den kallna nästan helt i foliet innan jag häller av buljongen.

Anmäl
2007-12-21 20:49 #4 av: Beba

Samma här har ochså bara kört med folie och den blir god.Sparar buljongen till doppet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.