Snabb, enkel efterrätt
Varma bananer 2 personer
2 bananer
8-10 rutor mörk, ljus eller vit blockchoklad
Sätt på ugnen 200-250 grader. Skär en djup skåra i bananerna (på längden) Lägg in dem i mitten av ugnen. De är färdiga när skalet är helt brunt och skalkanterna lossat från bananen. Stäng av ugnen. Ta ut bananerna. Tryck i chokladrutorna och lägg in bananerna i ugnen igen en kort stund. Ta ut dem. Ät med tesked. Jag vet inte exakt hur länge de ska vara i ugnen, tittar aldrig på tiden när jag gör dom.
Låter gott!
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Så gör jag i elden, fast då snor jag in bananerna med chokladen i, med folie. Gott med lite glass till Och enkelt Klart när man känner att bananerna är mjuka.
Åh minnen! så gjorde vi när jag var liten fis
Liss - Moderator @ Bodyart.iFokus ☆
Det är asgott ju! Gjorde det på klassresan till Öddö Mums!
Men då tror jag att vi skar en skåra i bananen först, la i några chokladbitar och lindade in i folie och sen in i ugnen i 10 minuter cirka.
Jo, jag tror att vi med körde in chokladen direkt med folie runt
Liss - Moderator @ Bodyart.iFokus ☆
Jag känner aldrig på dem om de är färdiga, jag vet det ändå.
Folie? Vad skulle det vara bra för?