Desserter, frukt & godis

Snabb, enkel efterrätt

2008-01-30 21:40 #0 av: AggePagge

Varma bananer 2 personer

2 bananer

8-10 rutor mörk, ljus eller vit blockchoklad

Sätt på ugnen 200-250 grader. Skär en djup skåra i bananerna (på längden) Lägg in dem i mitten av ugnen. De är färdiga när skalet är helt brunt och skalkanterna lossat från bananen. Stäng av ugnen. Ta ut bananerna. Tryck i chokladrutorna och lägg in bananerna i ugnen igen en kort stund. Ta ut dem. Ät med tesked. Jag vet inte exakt hur länge de ska vara i ugnen, tittar aldrig på tiden när jag gör dom.

Anmäl
2008-01-30 23:13 #1 av: Maria

Låter gott!

/Maria

 

Anmäl
2008-01-31 14:02 #2 av: Solkraft

Så gör jag i elden, fast då snor jag in bananerna med chokladen i, med folie. Gott med lite glass till Glad Och enkelt Glad Klart när man känner att bananerna är mjuka.

Anmäl
2008-02-01 19:23 #3 av: Liss

Åh minnen! så gjorde vi när jag var liten fis  Glad

Anmäl
2008-02-01 19:49 #4 av: Sara87

Det är asgott ju! Gjorde det på klassresan till Öddö Glad Mums!

Men då tror jag att vi skar en skåra i bananen först, la i några chokladbitar och lindade in i folie och sen in i ugnen i 10 minuter cirka.

Anmäl
2008-02-03 00:59 #5 av: Liss

Jo, jag tror att vi med körde in chokladen direkt med folie runt  Glad

Anmäl
2008-02-03 13:16 #6 av: AggePagge

Jag känner aldrig på dem om de är färdiga, jag vet det ändå. Tungan ute

Folie? Vad skulle det vara bra för? Skrikandes Tungan ute

 

Anmäl