Heta korvar och kräftor. Recept någon?
Finns ett långkok som man ska ha heta korvar och kräftor i men hur jag än letar hittar jag inget recept.
Om jag inte minns fel kan man ha i annat också samt att den viktigaste "ingrediensen" är att klä bordet med tidningspapper och lägga "grytan" därpå, sedan äta med fingrarna.
Susanne
Susanne
Inget är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.
Det låter som nåt cajuninspirerat: amerikanska södern typ. Det finns något som heter Gumbo, kan det vara detta? Eller nån slags jambalaya?
Tack! Precis vad jag var ute efter
Hittade ett recept som är lite mer utvecklat än vad jag minns att jag ätit men det gör ju inget, dra av och lägga till kan man göra efter eget huvud.
Susanne
Susanne
Inget är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.
#2 Nyfiken! Kan du inte lägga ut här?
Ja Susanne, kan du inte lägga ut det här?
Kommer, kommer (springer mellan spisen och datorn)
http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=showRecipe&lngRID=5078
Ska prova det innom de närmaste veckorna med ljust kallt öl till. Sol är det enda öl jag kommer på.
Har ni andra något tips på ljust öl?
Susanne
Susanne
Inget är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.
Oj vad mycket man har i
Jag föreslår att du går till system bolaget och frågar dem där vad som passar ganska kryddig/smakrik mat De brukar vara duktiga där.
"Spara - skriv ut".
Det där receptet såg ut att vara helt i min smak.
Lika ljust som Sol är det ju inte, men jag gillar tjeckiskt öl till starka korvtallrikar och så vidare, till exempel Staropramen.
Men som Hera sade, systemet brukar ha bra koll på lämpliga drycker till det man vill tugga i sig. Den enda gången de hade svårt (men faktiskt lyckades ganska ok!) var när jag prompt ville ha rött vin till lax.
mvh Martin
Låter spännande!
Ser gott ut
Tackar!
Det var väldigt gott, kommer att göra det igen.
Susanne
Susanne
Inget är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.
Ja, tack för tipset. Har också testat den och kan bara säga: Kanongott!
mvh Martin