Mjölmat, gryn & ris

Snabbpizza

2008-01-14 20:44 #0 av: Maria

Om man vill göra en pizza hemma så tycker jag oftast att degen är jobbig (som ska jäsa bl.a och för att inte tala om att kavla ut den tunnt)

Ett tips är att använda sk. Liba bröd. Dessa tunna runda Libanesiska bröden. Det blir så jätte bra tycker jag. Tunna, goda med en knaprig kant som man kan pensla olivolja på, om man vill. Dessutom går det precis på två stycken på en vanlig plåt.

Det är absolut värt att pröva.

/Maria

 

Anmäl
2008-01-16 21:13 #1 av: Maria

Puttar detta tips som är så gott...

/Maria

 

Anmäl
2008-01-16 22:37 #2 av: Anne-Lie

Tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.