Annons:
Etikettfågel
Läst 1014 ggr
Hjortronsylt
2008-02-02 18:12

Friterad kyckling

Hittade ett jättebra recept på friterat kycklingbröst men eftersom den panering som man ska använda är svår att få tag på, pankoflingor, så undrar jag vad man istället kan använda för att få en krispig och fin yta vid friteringen?

Den man får på "kinesrestauranger" tycker jag personligen är alldeles för degig och rent ut sagt inte alls god.  Vill ha matigt och krispigt.

Har ni några smarriga förslag???

Annons:
Anne
2008-02-02 18:38
#1

Du kan använda vanligt ströbröd. Panko är dock mycket krispigare, Just till kyckling kan du använda krossade cornflakes också, det blir bra.

Honestyisdead
2008-02-02 19:13
#2

Eller krossade tacochips, det är jättegott :)

Hjortronsylt
2008-02-02 20:40
#3

Så enkelt - ströbröd, cornflakes eller tacochips!!! Variationer och smaker!  Tackar så jättemycket!  Skrattande

Upp till toppen
Annons: