Fågel

Friterad kyckling

2008-02-02 18:12 #0 av: Hjortronsylt

 

Hittade ett jättebra recept på friterat kycklingbröst men eftersom den panering som man ska använda är svår att få tag på, pankoflingor, så undrar jag vad man istället kan använda för att få en krispig och fin yta vid friteringen?

Den man får på "kinesrestauranger" tycker jag personligen är alldeles för degig och rent ut sagt inte alls god.  Vill ha matigt och krispigt.

Har ni några smarriga förslag???

Anmäl
2008-02-02 18:38 #1 av: Anne

Du kan använda vanligt ströbröd. Panko är dock mycket krispigare, Just till kyckling kan du använda krossade cornflakes också, det blir bra.

Anmäl
2008-02-02 19:13 #2 av: Hera

Eller krossade tacochips, det är jättegott :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-02-02 20:40 #3 av: Hjortronsylt

 

Så enkelt - ströbröd, cornflakes eller tacochips!!! Variationer och smaker!  Tackar så jättemycket!  Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.