Annons:
Etiketternötviltgris
Läst 1310 ggr
tezzie
4/19/08, 1:19 PM

Fläskfilé

Nu har jag plockat fram en fläskfilé ur frysen, men jag är så vansinnigt trött på att äta den stekt med gratäng.

Vad gör ni för något med era fläskfiléer när ni ska mysa till?

Jag lider av total idétorka Skrattande

*** Kärleken övervinner allt ***

Annons:
Martin
4/19/08, 1:49 PM
#1

Kreolsk festgryta.

Det är en rätt jag gillar Glad

Fläskfilé, lite stark korv, oliver, saltgurka och lite annat smått och gott som får puttra ihop till en fin gryta. Enkelt, och gott!

mvh Martin

tezzie
4/19/08, 2:07 PM
#2

Ja Skrattande Den var det jättelängesedan jag gjorde.

Tack Glad

*** Kärleken övervinner allt ***

chinerunner
4/19/08, 3:22 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#3

Ja vad jag gör det vet ni ju redan så jag behöver inte svara Cool

Martin
4/19/08, 3:39 PM
#4

Va, har du wokat? Förvånad

mvh Martin

chinerunner
4/21/08, 4:29 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#5

OK! Jag erkänner.

Jag kan till och med dela fläskfilen i 2 bitar och marinera dom i 2 olika marinad-blandningar. Sedan wokar jag dom i 2 olika wokar, över öppen eld på min vedspis. Jag lyfter bort en platta och sätter woken i hålet. Närmare Kina än så kommer man inte i Lappland Glad

tezzie
4/21/08, 7:00 PM
#6

Det vart tagliatelle till filén. Skar den i små bitar och brynte med schalottenlök och färska champinjoner, sen hällde jag på grädde, fransk senap, svartvinbärsgelé, grönpeppar och buljongtärning Glad

Supersmarrigt blev det Skrattande

*** Kärleken övervinner allt ***

Annons:
paronskrutten
4/26/08, 1:55 AM
#7

jag fyllde min fläskfilé med färsk timjan, svartpeppar och flingsalt, sydde ihop och stekte i ugnen. Äppelgelé, potatis och coleslaw till.

Helena

Wruss
4/26/08, 6:48 PM
#8

Fläskfilé skuren och stekt i bitar, stekt och avrunnen bacon, grädde, buljongtärning, fransk senap, soja, mycket rosépeppar, lite riven ost (i såsen) serveras med tagliatelle och grönsallad. Mums!

Upp till toppen
Annons: