Annons:
Etikettmatprat
Läst 2494 ggr
Honestyisdead
2008-05-13 20:09

Gillar du remoulade?

Gillar du remoulade?

Annons:
Honestyisdead
2008-05-13 20:09
#1

Jag älskar det Glad Till fiskpinnar!

Liss
2008-05-13 20:34
#2

Jo de är gott till fisk. Men de är ingen jättehöjdare.

Liss - Moderator @ Bodyart.iFokus ☆

chinerunner
2008-05-13 21:17
#3

Panerad plattfisk. Kokt ägg. Färskpotatis. Dansk Remouladsås.

Mmm Glad

Honestyisdead
2008-05-13 21:23
#4

#3 Det är så gott ja Glad

Hoppfull
2008-05-13 21:35
#5

Nej, inte alls.

Behöver du en medmänniska att prata med? Känner du dig ensam?

Titta in här medmanniska.net och se om det är något för dig.

AndreasS
2008-05-13 22:24
#6

Sjävfallet gillar jag remoulade, och jag gör min själv.


Mvh: Andréas "Bubben" Sandberg | 021media.se - Västerås hetaste nyhetsbilder | En blogg om min vardag, med psykisk ohälsa - Bubben´s | Forza Grönvitt 100% kärlek

Annons:
AnneN
2008-05-14 00:14
#7

Riktigt smarrigt till fisk Glad

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

tezzie
2008-05-14 01:11
#8

Nja sådär, det finns ju bättre och sämre varianter på marknaden Glad

*** Kärleken övervinner allt ***

Zpookey
2008-05-14 01:36
#9

Det ska vara dansk remoulade, den smakar överlägset bäst Glad

Martin
2008-05-14 02:49
#10

Till fisk, eller på baguette/macka med rostbiff och rostad lök. Kanongott!

mvh Martin

Maria
2008-05-14 12:51
#11

Jag gör också min sås själv och tycker det är jättegott till stekt fisk.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Honestyisdead
2008-05-14 18:17
#12

marnyman åh det är så gott med rostbiff, remoulade och rostad lök Glad

Martin
2008-05-16 00:24
#13

#12 Japp, det är det verkligen. Helst i en stor baguette… lite rödlök också, och sallad. Och icke att förglömma: Mycket rostbiff, mycket remoulade.

Även friterad spätta med pommes, citron och remoulade är otrolig gott.

mvh Martin

Annons:
Jalking
2008-05-16 00:37
#14

En macka med riktig dansk remoulade, dansk rostad lök och dansk nästan självlysande rosa Gölsalami. Mmm.

Honestyisdead
2008-05-16 01:00
#15

Ni skriver äkta dansk remoulade. Finns det något annat än de? Glad

The-Photo
2008-05-16 18:22
#16

Har fått lite remoulade-skräck på sistone då jag fick matförgiftning förra gången jag åt det Obestämd

AndreasS
2008-05-16 19:31
#17

Den äkta remouladen är fransk och innehåller majonäs, persilja, körvel och timjan. Detta enligt Nationalencyklopedin.
För mig är det majonäs, hackad pickles, persilja, salt, peppar samt pressad citron.


Mvh: Andréas "Bubben" Sandberg | 021media.se - Västerås hetaste nyhetsbilder | En blogg om min vardag, med psykisk ohälsa - Bubben´s | Forza Grönvitt 100% kärlek

Honestyisdead
2008-05-16 20:05
#18

#17 Ja, det är samma för mig.

Johanna
2008-05-19 23:24
#19

nej..

TacoBelle
2008-05-22 00:13
#20

Gillar riktig dansk gul och krämig remoulade! Inte såndär vattnig man fick i skolan.

Annons:
Kyona
2008-11-14 22:34
#21

Remulade är det bästa som finns till fisk! Men det ska självklart vara Dansk och den hittar jag inte längre där jag bor Gråter

Wow har alldrig tänkt på att prova det till kött..det måste jag göra.

Upp till toppen
Annons: