Etiketter: matbrödsmörgåstårtorkaffebröd
Läst 1353 ggr
2008-08-20 20:09
0
Ett baktips
Om du bakar en mäktig chokladkaka med mycket ägg, choklad och smör - glöm inte sockret!
Det gjorde jag och det är bara att konstatera - kakan blev visserligen god - men den blir en oformlig massa och ingen kaka.
Bah - vilken miss!
Annons:
2008-08-21 20:14
0
#1
förlåt, jag kan inte låta bli att skratta lite. :)
absolut en tråkig miss, men du lär aldrig göra om det igen, och kommer ju säkert få äta fler märkliga chokladkakor, med socker ;)
2008-08-21 21:43
0
#2
Haha syrran min kom underfund med att ska man baka sockerkaka så blir den betydligt mer ätbar om man inte glömmer tillsätta vätskan
_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!
2008-08-21 22:28
0
#3
#1 - det är helt OK att skratta! Jag skrev det här just för dumheten
Annons: